Vestre Skoles trafikpolitik

Det er skolebestyrelsens holdning, at vejene omkring Vestre Skole skal gøres så trafiksikre som muligt. Dette opnås ved at begrænse bilkørslen omkring skolen, samtidig med at børnene lærer at færdes sikkert i trafikken.

Ansvaret for at lære børnene sikker færdsel i trafikken er først og fremmest forældrenes. Vestre Skole bidrager med den obligatoriske færdselsundervisning i skoleforløbet.

Det betyder, at:

Skolebestyrelsen vil arbejde for at gøre forældre og elever opmærksomme på det sunde og fornuftige i at lade børn gå eller cykle i skole.

Forældreråd og kontaktforældre, der måtte have lyst til at arbejde med trafiksikkerhed med en klasses elever og forældre, kan hente inspiration hos Rådet for Sikker Trafik (www.sikkertrafik.dk) og Dansk Cyklistforbund (www.dcf.dk).

Skolebestyrelsen på Vestre Skole
Marts 2017