• Vestre Skole

Vestre Skole

Maria-Louise Navntoft den 22-06-2017
    TANDPLEJEN - åbningstid i sommerferien

Se vedhæftet opslag fra Viborg Kommunes Tandpleje.
    Der er træffetid på udvalgte dage i sommerferien, samt mulighed for at kontakte Tandlægevagten i Region Midtjylland.

Maria-Louise Navntoft den 21-06-2017

Kære elever, forældre, skolebestyrelse og andre samarbejdspartnere

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og nogle vil mene den er mere end tiltrængt, andre vil tænke den er for lang i år, men et er sikkert og vist – vi har alle fortjent den!

De sidste tre måneder har der været tryk på alle kedler, lige fra skriftlige og mundtlige eksamener til diverse rundboldturneringer og ekskursioner ud i det blå på cykler og gå ben. I den forbindelse kunne det være rart, hvis alle elever, specielt på mellemtrinnet og i udskolingen, havde en cykel og havde lært at cykle hjemmefra.

Vi er en del flere elever og lærere, når vi næste skoleår mandag den 14. august starter op igen - omkring 65 nye elever og 9 nye lærere, så vi har i særdeleshed haft vokseværk på mange områder.

Grundet elevtilgang og store eksisterende klasser har vi valgt at dele nogle af vores klasser, så vi har endnu flere klasser til næste år. Derfor arbejdes der flittigt på alle trin med at flytte i nye lokaler og gøre parat til alle de nye elever i klasserne.

Vi har også sagt farvel til en trofast lærer, som igennem 37 år har haft sin gang på Vestre Skole. Vi afholdte en reception for Kield, hvor alle på hver deres måde fik sagt pænt farvel og på gensyn til Kield. I den forbindelse oprettede undertegnede en pensionistklub for gamle ansatte, hvor vi engang imellem inviterer tidligere ansatte på Vestre Skole til fredags morgenbrød.

På kontorets og Vestre Skoles vegne vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig god ferie – brug den med jeres nærmeste, få slappet godt af og kom styrket tilbage.

Michael Borch